Ett perfekt infall

Igår, när jag var på stickcafé i ”min” garnbutik, stod jag och tittade på Malabrigo sock-härvorna (jag hamnar ofta framför den hyllan, av någon konstig anledning) och stod och höll i en färg som jag sett många gånger förr.

Och plötsligt slog det mig att just den färgen antagligen skulle gå rätt bra ihop med ett av jerseytygerna jag köpte på Syfestivalen.

Uppenbarligen har jag rätt bra färgminne.

IMG_5324

Det passar ännu bättre i verkligheten.

Nu måste jag hitta en trevlig sjal, gärna med rätstickning. Jag tror det blir min nästa stickning, och funderar på Troubadour (fast i bara en färg). Jag har nån dag eller två på mig innan jag behöver bestämma mig, det är lite kvar på den halsmojäng jag håller på med nu (vad ska man egentligen kalla ”cowl” på svenska?).

IMG_5321

Det här är garnet som skulle blivit Lily Pool Terrace , men som inte funkade i det mönstret. Nu blir det en Hasukai istället.

 

1 Kommentar

  1. Liisa
    14 mars, 2018

    Det heter halsmojäng på svenska! Snygg färg och snyggt matchat!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top