Fåfänga förhoppningar

En sommarkofta att ha lite svalare dagar? Jo, pyttsan! Jag tror inte att jag har haft på mig nån kofta sen den dagen jag fotograferade Line-koftan i förra inlägget.

Sjalen som jag höll på med har varit klar i en dryg vecka. Jag hade en förhoppning att det skulle svalna av så pass mycket nån dag att jag skulle kunna fotografera den på mig, men ack nej, det är så varmt att jag inte ens vill tänka på att ha på mig en sjal i en kvart en gång.

Bäst att dokumentera den ändå, alltså.

Vissa sjalar är bara så rätt! Roliga att sticka (fast det bara är rätstickning) och ett slutresultat som känns som en fullträff.

Om jag ska vara lite petig kunde jag minskat antalet ränder och ökat den rosa delen, det hade känts lite mer balanserat. Men jag är så nöjd, och ser fram emot att kunna använda den i höst.

Mönstret är alltså Stay soft av Veera Välimäki.

Garnet är Moods Of Colors Softsock i färgen Purple Plum Moods (det rosa), Malabrigo Sock i färgen Zarzamora (det mörka) och Moods Of Colors Softsock i färgen Unicorn in the Universe Moods (det ljusa, spräckliga).

Jag stickade alltihop på 4 mm.

Det finns en viss sannolikhet för att det blir en till så småningom, men jag undrar om jag kan hitta nån färgkombination som slår den här, för den här är banne mig perfekt!

1 Kommentar

  1. Stickeralla
    3 januari, 2019

    testar

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top