Slut på 2018

Och så har det hänt igen – ytterligare ett år ligger bakom oss. Min plan för 2018 var ju att jag skulle blogga lite mer, men så blev det inte riktigt. Jag gör väl ett nytt försök för 2019 då, jag tänker inte sluta blogga, så då kan jag lika gärna försöka öka på inläggstakten lite.

Här kommer en liten lista över 2018:

Årets flytt –  jag gjorde äntligen slag i saken och flyttade till egen domän. Varför jag inte gjorde det tidigare är en gåta, men vanans makt är stor och det är ju alltid lättare att följa gamla invanda spår än att att ändra sig.

Årets tålamod – krävdes när jag stickade en tunika i Tynn Line. Den var tråkig och inte speciellt skön att sticka (garnet är rätt stumt), men resultatet är över all förväntan.

Årets ”som vanligt” – jag avslutade en kofta på en av årets sista dagar. Det har jag gjort i några år nu, och det känns alltid lika kul att göra en liten spurt på slutet av året och faktiskt bli klart med något stort. Koftan är Stonington av Amy Herzog (Custom Fit-varianten, så klart).

Årets färg – är definitivt lila. Jag har stickat 4 koftor och 1 tunika, 3 av koftorna och tunikan är lila, den fjärde koftan är cerise.

Årets favoritsjal – är Stay Soft. Rosa och lila, så klart. Och rätstickning. Det finns inte mycket som slår den kombinationen.

Årets mest otippade – jag virkade ett helt får. Det är ju inte så vanligt att jag virkar, så att det blev något är kul!

 

Årets sötaste – den lilla tomten jag racer-stickade strax före jul för att ge bort istället för en julblomma.

Årets projektstarts-våg – inträffade under advent, när jag började på ett nytt projekt (i garn från lagret) varje adventssöndag. Jag såg idén hos Lykkefanten och tyckte det verkade kul, så det blev 4 nya projekt startade i advent. Sen slog jag till med ytterligare ett projekt på julafton. Ett av projekten är klart, nu är det ”bara” 4 kvar, med andra ord.

Så där, då fattas bara en sak:

 

 

 

 

 

1 Kommentar

  1. Heidi
    31 december, 2018

    Gott slut och Gott Nytt År!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top