56. Felvänt (bild 18 av 180)

Jag införskaffade också en lensball (eller rättare sagt, en vanlig glaskula från ett annat ställe), för att få något att leka med. Det var kul, men det blir lite tråkigt att utnyttja effekten för mycket, så jag får nog vara lite restriktiv.

4 Kommentarer

 1. Ulrika B
  18 januari, 2019

  Smart! Har glömt bort att jag har en kula. Kanske dags att plocka fram den igen.

  Svara
 2. Linslusmalin
  19 januari, 2019

  Visst är det kul 🙂 Fick min i veckan och har redan fotograferat en del med den både med systemkameran, men mest med mobilen. Men håller med det blir till att sprida bilderna mellan Instagram och bloggen. Lycka till och i alla fall jag hoppas få se några teman genom din Lensball.

  Svara
 3. Anki F
  20 januari, 2019

  Den kan man ta många effektfulla Bildt med ?

  Svara
 4. Claes
  23 januari, 2019

  Klockrent 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top