Två stycken

Nu har jag bara ett adventsprojekt kvar, för i förra veckan gjorde jag klart 2 stycken (och repade upp sockarna som jag lade upp på julafton, det blev för litet).

Tubularity

Min Tubularity blev ca 80 cm lång och ett riktigt vitaminpiller!

Garn-information hittas i förra posten.

Telephone Poles

Det andra adventsprojektet som blev klart är mina Telephone Poles.

Mönstret är av Sarah Schira och jag har stickat dem i Malabrigo sock i färgen Eggplant och i Sticka Mera merino handfärgat av J i färgen Pelargon. Färgerna är så snygga ihop! Vante nummer 2 blev nog något mindre än ettan, men inte så mycket att det stör eller känns. Det märks egentligen mest på mönsterstickningen.

Jag stickade dessa på mina nya HiyaHiya Flyers, det var första gången jag stickade med såna. Lite krampaktigt kändes det, men det blir det ju lätt ändå när man stickar på 2½ mm. Stickorna sitter kvar bättre än vanliga strumpstickor, och känns nästan som en blandning av att sticka med strumpstickor och att sticka magic loop. Jag får prova flera gånger för att se hur mycket jag gillar det, ett enda projekt är lite för dåligt underlag för att bestämma hur det funkar.

365 foton

Som ni nog märkt så är jag med i utmaningen 365 foton,  de kommer väl upp om man följer bloggen via nån RSS-läsare.

Om det är så att bilderna är fullkomligt ointressanta och du bara vill se det som handlar om stickning, välj då den här RSS-feeden: https://stickeralla.se/category/stickeralla/feed/

Vill man istället bara se bilderna så kan man välja den här feeden: https://stickeralla.se/category/365-foton/feed/

Men jag kan garantera att det under året kommer att komma bilder som berör stickning och garn även på den delen av bloggen, det är ju ändå en rätt stor del av mitt liv 😉

2 Kommentarer

 1. Heidi
  21 januari, 2019

  Vilka färgglada projekt. Man blir glad bara av att se dom!

  Förstår att dom kommer att användas jättemycket nu när det är kallt ute:)

  Svara
 2. Bondtösen
  25 januari, 2019

  Så roligt med fotoutmaning! Tycker det är roligt att följa både den och din stickning.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top