Rustad för gråväder

Nu kan gråvädret verkligen göra entré, jag kommer att kunna pigga upp mig med min nyaste kofta!

Som jag skrev i förra inlägget såg jag ju en kofta jag gillade, Sugared Lilacs, som jag kombinerade med min vanliga CustomFit och hoppades på ett lyckat resultat.

Nu är den klar och den kan klassas som lyckad (klart bättre än mitt förra försök att göra nåt liknande).

Titta, en enfärgad kofta som inte är helt slät!

Den är (som jag också nämnde i förra posten) stickad i Ístex Kambgarn i färgen Sangria (färgnummer 1219). Konstigt namn på färgen, Sangria är ju normalt lite mer blodapelsin-färgat än magenta, men konstiga färgnamn är ju ingen ovanlighet 😉 . Jag stickade hela koftan på stickor 3.75 mm.

På begäran (hej, Heidi!) : bilder på hur den ser ut bakifrån!

Så här bär jag oftast mina koftor.

Jag hade 10 nystan och det här är allt som blev kvar när jag hade stickat klart. Det blev lite nervöst på slutet, men jag hade ju ändå en provlapp att ta till, och jag kollade om det fanns nåt extra nystan i garnaffären och det gjorde det, så jag hade inte behövt oroa mig.

Nu är det nog dags att ta tag i nästa koftprojekt, men det är inte riktigt färdigtänkt ännu. Det blir ingen större skillnad, för det är samma färg som på den här koftan, bara i ett annat garn. Jag behöver fler energipiller!

3 Kommentarer

 1. Heidi
  12 oktober, 2019

  Ursnygg! Den lyser verkligen upp nu i höstmörkret!

  Du klär verkligen i den! Både framifrån och bakifrån:)

  Svara
  1. Stickeralla
   16 oktober, 2019

   Tack, snälla du! Jag har haft på mig den, och den känns helt rätt.

   Svara
 2. Heidi
  12 oktober, 2019

  Ursnygg! Den lyser verkligen upp nu i höstmörkret!

  Den passar verkligen din figur! Både från bak- och framsida.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top