2019 i backspegeln

Hur var det nu, förra året var min plan att blogga mer, blev det så? Ja och nej. Så värst mycket mer stickning blev det inte, men eftersom jag gick med i fotoutmaningen 365 foton (på halvfart) så blev det många fler inlägg i år än tidigare år, och det får väl räknas då. Jag ska verkligen försöka att skriva mer om mitt hantverksliv, jag gör ju lite annat än att sticka, så det kanske också kan få plats på bloggen.

Årets uppenbarelser

 • Jag gillar fortfarande rosa och lila – och rätstickning. Gärna i kombination.
 • Jag stickar för lite i gammalt garn. Det finns många skatter i lagret, nu är det väl ändå dags att leta fram dem?
 • Jag har blivit ännu petigare… jag repar hellre upp än fortsätter sticka när nåt har blivit fel. Och jag kan tala om att det går att släppa en maska och plocka upp den igen, även om den är 140 varv ner. Jag har provat.
Det var den här koftan som detta hände på.

Årets repris

Adventsstickning. Det gör december roligare och det är en kul utmaning att hitta grejer i lagret till nya projekt. Jag tror jag fortsätter.

Årets överraskning

Att jag stickade upp mycket mer garn i år än de senaste 3-4 åren (trots att antalet projekt inte ökat nämnvärt)! Nästan 15 kilometer garn har jag använt. Jodå, jag har köp en hel del också, så dessvärre har lagret inte blivit mindre, tvärtom. Men ändå!

Årets överraskning 2

Jag stickade en tröja med runt ok. Det händer ju inte ofta nu för tiden att jag stickar nåt annat än Custom Fit-tröjor/koftor, så jag blev klart överraskad av mig själv. Jag tycker den blev så snygg, och jag hoppas verkligen att jag kommer att trivas i den.

Årets överraskning 3

Jag stickade en mysteriesjal! Kommer jag att göra det igen? Sannolikheten är inte vansinnigt hög, men med rätt designer så kan det ju hända.

2020 – vad händer då?

Som vanligt ger jag inga nyårslöften (det är ju så himla tråkigt att begränsa sig, och av någon anledning är nyårslöften alltid av typen ”jag ska bli en bättre människa”), men jag hoppas på att sticka lite mer från lagret, att jag fortsätter älska färg och att jag har roligt under tiden!

1 Kommentar

 1. Heidi
  31 december, 2019

  Bra sammanfattning!

  Gott Nytt År!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top