24. Blå blomma (bild 28 av 183)

Jag är inte den enda som har förundrat (förfasat?) sig över att det redan kommit vårblommor. Jag tror aldrig jag har sett blåsippor så här tidigt (den här är fotograferad idag, den 23/2). Det fanns många fler och de stod varmt och skyddat i Ombergs bokskog, så kanske är det inte så konstigt att de redan tittat upp, det har ju knappt varit minusgrader.

5 Kommentarer

 1. Claes
  25 februari, 2020

  Nej, det har verkligen varit en ovanlig vinterperiod. Här har det gått från höst direkt till vår.

  Svara
 2. Enlundabosbetraktelser
  1 mars, 2020

  Nä nu vet man inte riktigt hur man ska förhålla sig längre, förundras eller förfasas! Men jag älskar vårblommor så jag väljer att njuta av alla vackra blommor och bilder på dem

  Svara
 3. Claes
  1 mars, 2020

  Idag (1/3) har jag hittat både blåsippor och vitsippor 🙂

  Svara
 4. Anita Malta
  3 mars, 2020

  Fint bildbevis på vårens tidiga ankomst.

  Svara
 5. Eva
  3 mars, 2020

  Håller med här uppe har vi haft en mild vinter. Bara 3 dagar över -20..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top