Variation?

Tider som dessa kräver variation? Flufftröjan är uppenbarligen inte speciellt intressant, för den får bara lite uppmärksamhet då och då. Istället hittar jag på det ena och det andra, allt för att få åtminstone lite variation i tillvaron. Nu har ju inte jag speciellt svårt att hålla mig hemma, även i normala fall tillbringar jag mycket tid här i huset, men lite blandning är ju kul.

Så jag började alltså att virka. Ett kuddöverdrag. Kanske har det ändå gått lite för långt, jag hör definitivt inte till dem som pyntar och piffar min omgivning. Förutom när jag får nåt litet ryck, då. Vilket jag tydligen fick nu, för det blev ett kuddöverdrag (och jag gillar det).

Mönstret heter Sunny Spread och är tänkt som en filt, men jag tyckte det räckte med en kudde. Jag såg någon som hade gjort så här, och jag gillade det, så jag härmade helt enkelt.

Jag har använt Rauma 2-tr Gammelserie (det vita) och Noro Silk Garden sock, och jag virkade med 5mm virknål.

Nu ska jag inte virka mer för tillfället, nu har jag börjat på ytterligare en sjal 😉 , mer om den senare.

2 Kommentarer

 1. Heidi
  10 april, 2020

  Noro Silk Garden Sock gör sig verkligen i mindre ”portioner”! Kuddöverdraget är en inredningsteknisk pärla!

  Det ska bli spännande att se hur den här sjalen blir:)

  Svara
  1. Stickeralla
   12 april, 2020

   Ja, det är ett garn som gör sig allra bäst på det sättet 🙂
   Inredningsteknisk pärla är att ta i, men den passar bra i soffhörnet, det gör den.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top