Hiskligt(?) cerise

Det jag stickar på nu är cerise. Väldigt cerise, faktiskt. Lägg till en massa flätor på det, och det blir en tröja som aldrig någonsin kommer att klassas som försiktig eller tråkig, det kan jag nästan lova.

Jag gjorde faktiskt som det står i mönstret och började med ärmarna. Det var nog extra klokt, med tanke på att jag inte stickat någon provlapp, nåt som inte har skett på väldigt många år! Men ibland ska man väl leva farligt?

Nu har jag stickat ärmarna och framstycket och har precis börjat på bakstycket. Mina händer kommer att bli glada, för på bakstycket är endast de stora flätorna med (man kan välja att sticka även de små, men nej, så roligt ska vi inte ha det 😉 )

Men vad blir det för tröja då? Jo, Claret av Thea Colman, en lite lätt oversized, rak tröja, som jag tror kommer bli jättefin till klänningar. Jag stickar den i Kampes 3-trådiga ullgarn i färg 219.

Och eftersom jag ju mest stickar på ett projekt i taget sedan en del år tillbaka så har jag inte mycket annat att komma med nu. Det är inte ens nån idé att visa det senaste garninköpet, för ni kommer inte se nån skillnad på det och på bilden ovan även om det är ett annat garn, det är nämligen samma färg (ja, jag ÄR väldigt förtjust i cerise). Vi får se om jag kan hitta nåt annat att sticka på och visa nästa gång 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top