Trendig

Det vore synd att säga att jag hänger med i modet -det är mycket viktigare att kläderna passar och är bekväma än att de är ”rätt” stil – men just nu är jag tydligen väldigt trendig. Det är uppenbarligen inne med stickade kjolar och eftersom jag precis har stickat klart en sådan så är jag med i svängen. Den här gången.

Den är ju inte vit, svart eller beige, så kanske är jag inte så trendig ändå, lila är sällan speciellt inne. Men det bryr jag mig väldigt lite om, jag ville ha en lila kjol och nu har jag det 🙂

Det lättstickade, trevliga mönstret är Ribba skirt av Katarina Linnhagen och jag har stickat min på stickor 2,5 mm i underbara Jamieson&Smith 2ply Jumper Weight (färg FC56), inköpt på 60 Garner Nord. Färgen är magisk! Lila, med toner av grönt, jag tror det är det vackraste lila garnet jag sett hittills.

Jag får medge att detta inte är det roligaste jag har stickat, närmare 500 maskor i 2+2 resår på stickor 2,5, nej, det får knappast pris för spännande och rolig stickning. Men så snyggt det är! Jag är så nöjd med att jag höll ut och gjorde klart den, synd bara att det snart är för varmt för att använda den. Men det blir ju kallare igen så småningom.

2 Kommentarer

 1. Heidi
  13 april, 2022

  Den sitter perfekt, och färgen är som en dröm!

  Och om jag får vara en aning petig, så är lila lite inne den här säsongen, så du är verkligen inne den här gången:)

  Och en stickad kjol är ju inte alls fel:)

  Svara
  1. Stickeralla
   13 april, 2022

   🙂 🙂 🙂
   Då är jag extra trendig, ett litet kort tag.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top