Stort och fluffigt (och blågrönt)

Ytterligare ett fluff är klart!

Inte behöver jag frysa i vinter, fluffigheter brukar kunna vara bra på att hjälpa till att hålla värmen. 🙂 Om tröjan är ”over-sized” gör det ju inte saken sämre, eller hur? Det blir många fina luftfickor runt kroppen.

Det är är alltså Peak Sweater av SuviKnits, stickad i en tråd Sandnes Tynn Peer Gynt (färg 7281) och en tråd Sandnes Tynn Silk Mohair (färg 6564) och jag stickade med 4,5 mm stickor.

Om jag ska hitta nån nackdel med tröjan så är det väl att ringningen är onödigt hög. Det är i alla fall inte obekvämt, det är ju bra.

Ärmarna är rätt vida, och jag har inte provat tröjan under en jacka ännu, men det ska nog gå bra.

Nu fortsätter jag på nästa fluff, den är ungefär halvvägs, sen kanske jag ska sticka nåt annat än stora fluffiga tröjor? En kofta? Det finns många idéer, men vad som lockar när jag är klar med fluff nummer 3 vet jag inte ännu.

4 Kommentarer

 1. Heidi
  9 oktober, 2022

  Jättefin! Och i kombo med byxorna är den helt otroligt fin!

  Oversized är ju det nya svarta, och i kombination med fluffet blir det precis som du skriver, varmt och skönt när det är kallt ute. Att se dig i en tröja med hög halsringning känns ju lite ovant, men det passar dig alldeles utmärkt!

  Svara
  1. Stickeralla
   9 oktober, 2022

   Tack!

   Svara
 2. Agneta Månzon
  9 oktober, 2022

  Ser mjuk och härlig ut och snygg färg! 🙂

  Svara
  1. Stickeralla
   9 oktober, 2022

   Tack!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top