I all sin enkelhet

Vissa saker är så enkla att man inte egentligen förstår vad det är man gillar med dem. Ta till exempel de här halvantarna, det är bara en resårtub med en tumkil på. Enkelt. Rakt upp och ner. Inget extra alls.

Men i det enkla bor det vackra, eller hur? Garnet får skina lite, färgen kommer till sin rätt och resåren blir så där perfekt som bara det enkla kan bli.

Jag svävar visst ut lite…

När sjalen i förra inlägget var klar så kollade jag över mina pågående projekt och en halv halvvante blev snart 2 färdiga halvvantar istället. Det kändes bra att avsluta något mer, när högen med pågående projekt bara blivit större och större.

Mönster är Pilea DK från Hagenhuset. Katarinas mönster är alltid bra, genomtänkta och välgjorda, och detta är absolut inget undantag.
Garnet är Rät & Avig Bounce i färgen French Lilac, rester från en Sophie-sjal från förra året. Stunsigt, mjukt och lagom tjockt, ett riktigt trevligt garn.

Och lila får jag ju aldrig för mycket av, det är bara så.

2 Kommentarer

 1. Heidi
  21 augusti, 2023

  Exakt! För att inte tala om att den typen av diskreta, men välstickade och urtjusiga halvvantar kan fungera som en fin accessoar till både vardagskläder och när man är uppklädd!

  Jättefina!

  Svara
  1. Stickeralla
   21 augusti, 2023

   Tack!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top