Resistance is futile

ClapotisJag gav upp. Mina åsikter om att Clapotis var väl populär är kastade åt sidan. Jag stickar på Clapotis i mitt nyfärgade silkegarn och alla mina eventuella farhågor om att det skulle kunna vara tråkigt har fått stryka på foten. Det är inte tråkigt. Det är faktiskt ganska roligt, jag vill sticka bara liiiite till, så jag får släppa en maska till.
Färgerna blev hur bra som helst i uppstickat tillstånd, jag är jättenöjd. Jag hade med sjalen på stickcafé på Trassel idag, och det är också en perfekt caféstickning.

Nu blir det ishockey, och mera stickning!

2 Kommentarer

 1. Tove
  8 maj, 2005

  Ha! Förr eller senare måste man ge efter för grupptrycket! Clapotis är skojig. Kate Gilbert är ett geni.

  Svara
 2. Marianne
  20 maj, 2005

  Jeg hadde også trodd det skulle bli kjedelig, men Clapotis var gøy å strikke. 😀

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top