Ändrade förutsättningar / Changes

Sjutton också! Jag har fått ont i händerna av allt stickande, vilket ger som resultat att jag inte kan sticka så mycket. Så klart. Så nu ändrar jag mitt mål för Sticknings-OS, det är INTE värt förstörda händer. Mitt nya mål är helt enkelt att sticka så mycket jag hinner och kan + att fortsätta efter OS, så att tröjan blir klar.

Darn! I’ve knitted so much that my hands hurt which means I can’t knit that much. Obviously. So I have to change my olympic goal, it’s SO not worth ruined hands. My new goal is to knit as much as I can in the time left. AND to continue after the olympics, so I’ll finish Mermaid.

Jag har kommit lite över mitten, bilder kommer när jag lyckats fotografera i dagsljus.
I’ve knitted a little over half way, pictures when I’ve managed to take a photo in day light.

4 Kommentarer

 1. mary
  22 februari, 2006

  To finish over half of that sweater is an acomplishment all into itself!!

  Svara
 2. heidi
  23 februari, 2006

  Hej Marika,
  Så tråkigt med handen – klokt av dig att vara rädd om dig!!! Mermaid ser fantastisk ut med den svart-röda kombinationen. Skall bli spännande att få se en bild på det färdiga resultatet.
  Tröjmönstret du frågade efter finns i Knitter’s, Summer 2005 K79, och tröjan heter Aguave. Just nu lutar det åt att jag gör den i Silky Wool:-)

  Svara
 3. Cecilia
  25 februari, 2006

  Klokt att tänka på hälsan i första hand.

  Svara
 4. Anna
  14 mars, 2006

  När du gör en tröja gör den med rundsticka även om du stickar fram och tillbaka . Så spar du på händerna.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top