Projektattack

Jag avslutade ju ett projekt häromdagen, då får man börja på nya projekt, eller hur?

Nu är det ju bara så att jag inte börjat på ETT nytt projekt, utan flera. Forget-me-not, flätsjal, ett hemligt projekt som kanske kommer i en medlemstidning nära dig, och ett par sockor. Jag är hopplös. Men å andra sidan så är det ju roligt! Och till mitt försvar måste jag säga att jag faktiskt plockat upp ett av mina gamla, nästan avlagda, projekt också, en randig kofta.

Forget-me-not har jag börjat på 2 gånger nu. Jag försökte övertyga mig själv om att jag var nöjd med hur det såg ut på stickor 4, men det var jag inte. Så nu stickar jag på stickor 4,5 istället. Mycket bättre.

Jag ger mig ut i landet lite idag, först blir det en kort tur till Norrköping, sedan en tur ut i de sörmländska markerna….. får se om jag kan hitta nåt trevligt att skriva om.

1 Kommentar

  1. Ulrika
    25 april, 2008

    Nu har jag skrivit ett K-inlägg.
    Det är ju roooligt att starta nytt, så heja dig tycker jag. =) Ser fram emot bilder. 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top