L som i

Lust.

Lust att sticka, lust att leva. Lust att göra något över huvud taget.
Lust som är så svårt att hitta tillbaka till när man haft en depression. För att inte tala om när man är utbränd!

Jag har så sakteliga hittat min lust, min glädje i livet, min vilja att göra något annat än att bara ligga i sängen och vänta på att det ska bli nästa dag. Det har tagit lång tid, och det är fortfarande inte alltid det fungerar, men jag jobbar på det.

En hjälp på vägen är självklart stickningen. Att se något växa fram, att klämma på och gosa med ett vackert garn, att prata med likasinnade, det föder lust. Och den lusten föder vidare lust. En god cirkel, till skillnad från alla onda cirklar som finns.

2 Kommentarer

 1. Anna
  26 april, 2008

  Håller fullständigt med, lusten är livsviktig!

  Svara
 2. Liisa
  29 april, 2008

  L finns nu också hos mig… Sen som vanligt! ;P

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top