Hektisk helg

Jag är hemma igen…..
Efter en kort sejour i Norrköping (för att gå på Irländsk afton, av tvivelaktig kvalitet) så landade jag här:
Img_1263

Julita gård. Som dock inte hade öppnat för säsongen ännu. Vi besökte vandrarhemmet, tillsammans med ett tjugotal andra från sambons mc-klubb, för att fira klubb-jubileum. Jag åkte bil, av olika anledningar, och hann med lite egna utflykter innan det var dags för fest.
Bla åkte jag till en utsiktsplats över Forsby kalkbrott. Det går en linbana från kalkbrottet till Köping, den fick jag också med på bild.
Img_1264
Img_1267
Det finns andra kalkbrott som är betydligt mer kända, ni har väl hört talas om Dalhalla?

Jag hittade en antikhandel/loppis inte långt därifrån, de hade en snygg gammal bil stående på gården. På säkert avstånd från lite mer "skräpiga" detaljer.
Img_1265  Img_1266

Lite stickning hann jag med mellan varven också, jag hade såklart flera att välja på, men stickade bara på Forget-me-not. Nu är jag nöjd med hur det ser ut.
Img_1272

Jag har definitivt inte fyllt min kvot av spetsstickning…..

Idag blev det inga utflykter, bara raka vägen hem. Jag har inte gjort nåt besvärligare än att tanka bilen, och ta in packningen och det blir inte värre än så idag. Lite tv-tittande och stickning, sedan blir det raka vägen i säng. Gäääääääääsp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top