Förförelse

Jag började på ett nytt par sockar idag…. och jag är inte riktigt nöjd.
Det är Seduction socks från Interweave, scrolla neråt på sidan. Jag försökte använda Colinette Jitterbug, men färgerna bildar pölar. Jag gillar inte färgpölar. Och jag vet att det går att sticka i Jitterbug utan att det blir färgpölar, det har jag gjort tidigare.
Img_1277

Jag har tittat lite närmare på mönstret…. omkretsen på foten ska bli ca 19 cm. Alltså, min omkrets är ca 26 cm. J! Jag tror det här mönstret passar dina smala fötter.
Jag tänkte att det kanske skulle fungera med Jitterbug, för det garnet är tjockare och skulle göra strumporna lite större, men som sagt, jag gillar inte färgpölar. Så nu måste jag antingen räkna om mönstret lite, prova med andra stickor, eller hitta ett annat garn. Och dessutom se till att de går runt mina tjockisfötter. Jag gillar mönstret, så jag antar att jag får räkna lite.

Roligare saker: Jag har blommor i trädgården som precis slagit ut.
Img_1275

En av mina favoriter, kungsängslilja. Är det inte fantastiskt hur naturen kan framställa rutiga blommor?

3 Kommentarer

 1. Johanna
  29 april, 2008

  Ska genast kolla in detta strumpmönster! Tack för tipset. Har en hel drös med strumpgarn som ligger här och skräp…jag menar på lagring.

  Svara
 2. Medea
  29 april, 2008

  Mina blir inte såå smala men jag har inte exakt stickfasthet. Men visst är sockarna fina och dessutom är de otroligt roliga o lätta att sticka.
  Kungsängslilja är en favorit. Jag hade sådana när jag bodde i mitt hus o kanske kan jag fixa det till mitt hus i Frankrike. Undrar om de kan leva och växa där?
  Jag har förresten ÄNTLIGEN skrivit ett långt inlägg till ABC-leken. Det blev I, J, K och L

  Svara
 3. Medea
  29 april, 2008

  Oj då… M som i Magic Loop blev det också såklart!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top