Bok

Jag läste ut Livets aviga och räta igår, och för att vara riktigt ärlig förstår jag inte riktigt vad folk går igång på vad det gäller den boken. Visst, det var hyfsat trevlig läsning, men ingen höjdare direkt.

Några högst subjektiva reflektioner:

 • Om du absolut vill ha sockersöta, lyckliga, sagoboksslut, läs inte denna bok.
 • Slutet är inte mycket till slut. Egentligen slutar boken sådär ett kapitel innan sista sidan.
 • Det är inget flyt i boken, berättelsen drivs inte framåt.
 • Det är ett himla hoppande i tid.
 • Personerna beskrivs ordentligt, ändå får jag inget personligt förhållande till dem.

Som sagt, högst subjektivt. Det är inte så att jag tycker boken var riktigt dålig, men jag har läst många mycket bättre böcker.

Över till nåt helt annat.
Igår på stickcafeét pratade vi väskor och vuxenpoäng. Vi kom fram till att man definitivt får vuxenpoäng på Jordana Paiges snygga stickväska som A-K skaffat sig. Tygväskor får låg vuxenpoäng. Hur mycket får man på en sådan väska som jag har (och som jag plockat fram ur gömmorna nu när det blivit vår)?

1 Kommentar

 1. Strumpstickan
  30 april, 2008

  Jag tyckte första tredjedelen var kul, sen ledsnade jag när den kändes mer som an vanlig kioskroman..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top