Färg

Idag har jag färgat garn, och fått paket. Jag hittade lite Koigu-garn på Tradera häromdagen, och det damp ner i brevlådan idag.

En underbar färg, det är som om den färgställningen är gjord bara till mig!
Img_1282
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det här garnet, det verkar synd att sticka sockar, det är ju ingen nylon i Koigu, så de skulle antagligen slitas ut ganska fort. Tål att funderas på.

Färgningen gjordes på 9 nystan Grignasco Champagne. Jag köpte dessa nystan för rätt länge sedan, på Trassel, till bra pris. De var grå, en färg som visserligen är snygg, men som jag inte skulle trivas med att bära. Idag gjorde jag slag i saken och förgade dem. Förhoppningsvis ska jag trivas bättre i den nya färgen.
Img_1278
Img_1281

Från grått till blågrönt. En klar förbättring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top