Sköna maj välkommen

Det gick nyss upp ett ljus för mig. Att det har blivit maj innebär att jag måste skicka in deklarationen. *Mental notering*.

Jag har börjat få vårkänslor i stickningen, men försöker förtvivlat avhålla mig ifrån att starta något nytt. Jag menar, jag behöver fler projekt ungefär lika mycket som jag behöver ett hål i huvet. Men det känns som om jag vill sticka nåt vårigt, och man kan ju inte direkt påstå att det jag håller på med är så vårigt.

I garnlagret ligger det ju massor som passar…… vad ska en stackars startitis-människa göra egentligen?
Nå, jag kan få göra nåt vårigt om jag gör klart nåt som ligger först. Och jag har en randig tröja-som-blir-väst-istället som faktiskt snart är klar. Mer om det när den blir klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top