Mallgroda

Jag är så mallig så jag nästan spricker, för jag har gjort något utan instruktioner, och det blev precis som jag hade tänkt mig. Det finns säkert nån instruktion till sånt här nånstans, men inte orkade jag leta efter det!

Jag har stickat en kant längs framkanterna på västen, och det är en kant som går hela vägen utmed framkanterna OCH halsringningen. Hörnen blev som jag ville, och nu är jag uppblåst som en groda av ren mallighet.Nu ska det bara till ärnkanter också, och en knäppning, sen är den klar.

Img_1290

Img_1291

För övrigt tittade jag på Stickspåret på TV ikväll, det var riktigt intressant. Vilka kvinnor. Och jag blev ruskigt sugen på att sticka en Bohus-tröja….

1 Kommentar

  1. Annelie
    4 maj, 2008

    Stiligt, stiligt! Ibland ska man bara våga. 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top