Fy f-n vad det blir bra

Det var den varmaste dagen hittills i år, och jag var tyvärr tvungen att tillbringa större delen av dagen inomhus, kören hade konsert idag. Attans!

När jag kom hem till bringade jag en stund framför tv:n och stickade på min sommartopp. Där satt jag, i soffan, och tittade på speedway-GP, och slängde då och då ett getöga på min stickning…. allt som oftast var jag nästan tvungen att utbrista i ett "fy f-n vad det blir bra", inte så korrekt kanske, men det blir ju så himla bra! I Cotton VIscose! Det gör mig förvånad, och glad.

Nu måste jag nog snart sätta alltihop på en tråd och prova lite, så att jag inte stickar nåt som blir helt fel i storlek. Jag är lite tveksam, för den storleken jag har valt kan bli lite för stor, men storleken under hade definitivt blivit för liten. Och eftersom det är mönster över alltihop så blir det svårt att räkna om…. den mindre storleken har bara 2 stycken rapporter mindre, och om man tar bort en enda kan de tju bli helt snedfördelat. Håll tummarna.

Img_1308

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top