Skratt-måndag

Jag har tillbringat kvällen på Uppmaskans stickcafé, och som vanligt var det mycket stickning, mycket prat och mycket skratt. Ett tag tror jag tårarna rann på alla närvarande!

Det är ju inte så mycket att visa ett gäng människor som sitter på  café, men idag visade Y sin nya, nästan färdiga, röda kofta. Mycket snygg.
Img_1312

Mina beställda böcker kom med posten idag, precis som jag hoppades på.
Img_1313

Jag har inte hunnit titta så mycket i dem ännu, men "A fine fleece" är en mycket vacker bok, det kan jag i alla fall säga. Det finns mycket flätor, och det gillar ju jag.
"Things I learned from knitting […]" är av Stephanie Pearl McPhee, YarnHarlot, den ser jag fram emot att läsa. Jag gillar i stort sett varenda ord hon skriver, så jag blir nog inte besviken.

Min sommartopp har nu hunnit bli ca 26 cm, och jag har gjort åt 2 nystan. Det känns som om det tar evigheter, men man stickar ju båda styckena på en gång, så det går ju egentligen inte så långsamt. Snart ska jag vara framme vid slätstickningsdelen, då blir det tyvärr lite tråkigare. Fast å andra sidan så börjar jag ju närma mig slutet när slätstickningen börjar. Det blir nog bra….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top