Sällskap framför datorn

Img_1317
Det är lite svårt att skriva när det ser ut så här….
Kattskrället vägrar flytta på sig, och eftersom han är rätt söt så får jag väl försöka ändå. Jag vet inte varför han ska vara med hela tiden, men jag är ju hans matte, så det är bara att acceptera det.

Jag spann lite på min nya slända idag, inköpt här. Den är liten och lätt, väger bara 16g. Den snurrar som attan, fort och länge. Jsg började spinna av mina egenfärgade silkesrutor, och jag tycker det blir ganska bra.
Img_1315

Puh, nu gick han!

Kolla det lilla strecket längst upp mot trissan, det är garnet. Oooh, vad tunt garn man kan göra med en så lätt slända!

Jag spann lite på en av spinnrockarna också, men då var det shetlandsull som gällde. Det har jag inte tagit något kort på, men det är naturbrunt. Jag tänkte att jag skulle spinna upp lite av det jag har innan Spinspirations fiberklubb drar igång i juni, för det har jag anmält mig till. Det ska bli spännande att se vad Tina hittar på i den här omgången, de fibrer hon har skickat ut i första omgången har varit jättefina (det har jag sett eftersom kompisar har varit med).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top