Diverse med mera

Det är varmt ute. Jo, ni har säkert märkt det, så jag påpekar det uppenbara.

När det är varmt ute går hjärnan på sparlåga och jag blir svår-road. Kanske är det därför jag för tillfället börjar på det ena nya projektet efter det andra och inte ens tar kort på vad jag håller på med.

En länk från Liisa (i ett mail) fick mig att springa till Yllotyll och införskaffa ett nystan Kureyon Sock till ett par tvåändsstickade vantar. Det blir väldigt fint. Jaså, ni ser inte det?

Halvvantar får man väl aldrig för många av?  Pulsklubbens juni-mönster blir ett par fina halvvantar med rosor på. Nä, ni ser inte dem heller.

Och jag har börjat på en tröja efter eget huvud. Silk Garden sock och Gästrike-garn på tvären. Det blir himla fint, och ni kan inte se ett smack.

Och chansen att det blir några bilder under den närmaste veckan är ungefär lika med noll. Jag och min hjärna har semester. Men kom för all del tillbaka i slutet på nästa vecka, kanske, kanske finns det nåt att visa då.

3 Kommentarer

 1. Åsa
  30 juni, 2009

  Underbart Marika! Jag tittar in igen om nån vecka eller två. Och finns inga kort då heller får man väl hoppas att vi ses inom en inte allt för avlägsen framtid 😀

  Svara
 2. Åsa i Skuttunge
  3 juli, 2009

  ha det så skönt!

  Svara
 3. Elisabeth
  8 juli, 2009

  Vad bra att det är flera som får elavbrott i hjärnan i värmen, jag trodde nästan det bara var mig, så mycket konstiga saker jag gör här hemma. Sticka i ull går ju bara inte, allt handarbete får lida. Hoppas på kyligare väder – och flera kort på flera blogger… och det ligger något åt dig på min blogg…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top