Till slut

Till slut tog jag mig i kragen och tvättade koftan som legat färdig ända sedan den 11 oktober (och då hade den legat i 2 veckor och väntat på knappar).

IMG_1535

Mönster: Drops 69-14.

Stickor: Av någon anledning har jag inte skrivit upp vilket nummer jag hade på stickorna, man kan undra varför. Antagligen 4 eller 4,5.

Garn: Blandat från lagret (med några enstaka inköp för att utöka valmöjligheterna). Bottengarnet (det ljusa) är antingen Gästrike från Järbo eller Naturgarn, kan inte komma ihåg vad det var. Sedan har jag blandat detta med Rowan felted Tweed, BC garn Soft Silk, Debbie Bliss Andes och några okända.

Randningen är inte uppgjord på förhand, jag tog nåt ur kassen och kollade om det skulle passa. Antalet trådar att fästa var stort, mycket stort. Ränder är snyggt, men det är inte nåt för den som inte vill fästa trådar.

En modellbild får vänta tills koftan är torr.

3 Kommentarer

 1. Liisa Ödén Vento
  31 oktober, 2011

  Så otroligt snygg den är! Verkligen välarbetad! Grattis!/ Liisa

  Svara
 2. Liisa
  2 november, 2011

  Oj, jag trodde jag redan hade kommenterat, men det är en annan Liisa här… 🙂
  Jättesnygg skulle jag också säga! Och imponerande att du inte har symmetrimatchat ärmarna. Det blev snyggt!

  Svara
 3. ylva
  3 november, 2011

  Jag gillar också! kanske man kan få se i verkligheten likaså ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top