Lättpåverkad? Jag?

När jag tittar på mönster som kommer ut, tex i Knitty, så kan det ofta vara så att jag inte direkt faller för nåt, men när jag senare surfar på Ravelry så kan jag se samma mönster och falla direkt.

Spatterdash från Knitty är ett exempel. Jag såg dem, men reagerade inte nämnvärt på dem.Men så köade en kompis dem på Ravelry, och så såg jag den här versionen, och då var det kört. Nu blir det ett par i Fabel och Delight, och jag är jättenöjd. Idag hittade jag knappar till dem, så nu är det bara att köra på så jag får klart dem!

IMG_1716

Hopplös blixtbild, men jag började på den melerade sektionen under kvällen, så jag hann inte ta nån bild i dagsljus.

Color affection (Ravelry-länk) har jag sett ett tag, men inte direkt funderat på, innan E stickade en i racerfart. Och då kunde jag så klart inte sluta tänka på den! Nu har jag skaffat garn för att göra den tunna varianten…

IMG_1717

En lika hopplös bild. Färgerna är egentligen grått, rosa och mörklila.

Den ska jag nog börja på när halvvantarna är klara.

Är jag lättpåverkad eller är jag?

1 Kommentar

  1. Emmy
    17 april, 2012

    Så tycker jag det är ofta. Fantasin räcker inte alltid till när man se ett mönster, utan man behöver se en bra bild i rätt färger för att förstå storheten.
    Color affection kommer bli superfin i de färgerna!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top