Ett loppisfynd

Jag har funderat i många år men aldrig kommit mig för… jag har inte ens provat.

Men idag gjorde jag ett fynd på loppis.

IMG_1723
Vad kan det vara?

IMG_1724
Jo, det här!

IMG_1725
Och pinnar saknas inte.

Allt detta för endast 250 kronor. Nu ska jag bara lära mig hur man knypplar också!

Jag behövde väl det här (en extra hobby alltså) ungefär lika mycket som jag behöver ett hål i huvudet, men ibland kan man inte låta bli…

 

3 Kommentarer

 1. Helena KNutsson
  21 april, 2012

  Du har nog gjort ett bra köp, nålar, spolar, minst en langarnsspole, ett distansband och flera mönster. Tror dessutom att något av mönstren hör till övningsserien, alltså ett bra nybörjarmönster, så det där kommer nog bli jättebra! Kolla bara att inte rullen är för mjuk, den kan bli det om den är använd mycket, men det går att åtgärda. Att stoppa om den är dyrt, men man kan linda den hårt, hårt med breda tygremsor för att få den fastare. (om den är för mjuk rör sig nålarna, och då blir det inte bra). Ha riktigt, riktigt roligt!

  Svara
 2. Birgith
  21 april, 2012

  Vad roligt.
  Jag har också en knyppeldyna med en påbörjad hättespets (till sockendräktens hätta).

  Svara
 3. Garn och ord
  22 april, 2012

  Vad spännande med ett nytt hantverk! Känns som att man behöver ha tungan rätt i mun när man knypplar. På min blogg finns fem frågor till dig och fyra till.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top