På upploppet

Sjalen blir klar i januari. Nu är det 4 varv och lite montering kvar, det ska mycket till att jag inte ska hinna med det på 10 dagar.

IMG_2320
Och skönt ska det bli, för det är ett himla vridande och vändande på det här.

Min inspiration som har varit som bortblåst har kommit tillbaka, och jag vet vad jag ska starta när den här är klar. Fast vad det är tänker jag inte tala om ännu, lite ska jag väl ha att skriva om en annan dag 😉

2 Kommentarer

 1. heidi
  22 januari, 2013

  heja dig! jag är likadan – dom sista varven går nästan fortast för att jag vill bli klar:) och jag kan förstå att du vill bli klar – för den ser ut att bli jättefin! varma, fina färger – den kommer att värma jätteskönt när den är klar:)

  Svara
 2. Ylva
  22 januari, 2013

  Vad snyggt det ser ut. Nyfiken blir jag både på sjalen och vad du ska sticka härnäst.Vi hade stickcaf’e igår , saknar dig i soffhörnan…..:-)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top