Fel ställe att göra fel

Jag valde mörk bakgrund och nu tickar det på… lite väl bra, uppenbarligen.

IMG_2349

Markören sitter vid ett av felen jag gjort på detta varv. Och eftersom det gärna vill jävlas mycket när det ändå ska jävlas, så är det naturligtvis på det enda "besvärliga" varvet som jag har gjort fel, varvet där man släpper maskor och låter dem gå 6 varv ner.

Nu inleds operation räddning. Funderar på vilket som är bäst, att repa upp 7 varv, eller att försöka backa 1 varv och plocka upp de släppta maskorna (som självklart är i rätstickning, så det blir lite knöligare). Jag tror jag provar på det sista sättet och ser om jag står ut.

4 Kommentarer

 1. heidi
  27 januari, 2013

  🙁
  det enklaste är nog att backa ett varv, och att plocka upp dom släppta maskorna med en virknål i lämplig storlek. att ”virka” upp dom släppta maskorna är relativt enkelt, och det blir lättare att få det snyggt.
  men usch så förargligt:(
  jag hoppas att du står ut!!!

  Svara
 2. Magdalena
  27 januari, 2013

  synd att det råkade bli fel, men det där fixar du nog säkert till utan större problem! hoppas tålamodet räcker, bara 😉
  helt underbara färger, rolig design!

  Svara
 3. Ylva
  27 januari, 2013

  Mm det där fixar du som sagt , men om jag känner dig en smula så blir det upprepning 7 varv OM det inte blir tillräckligt bra den första räddningen 🙂 Lycka till !

  Svara
 4. Efwa
  2 februari, 2013

  Lycka till!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top