Bara 98 kvar

Bara 98 uddar kvar att göra. Eller 1176 varv om man vill vara exakt. Fast när det handlar om varv som är max 14 maskor långa så känns det ju inte direkt jobbigt.

IMG_2408

Och jag valde att göra en ljus kant som i mönstret, jag funderade ju på mörk kant ett tag, men det har jag gått ifrån.

Nu hoppas jag bara att garnet räcker, det finns en liten risk att det inte gör det. Vilket det blir lär jag märka.

Och eftersom det är så nära slutet på den här så är det dags att börja fundera på nästa projekt (jag är fortfarande rätt projekt-monogam, det känns jättekonstigt). Ärmar ska det bli, till en jacka ihop med det lila tyget jag köpte på Syfestivalen i höstas. Jag vet inte om de ska bli helt släta, eller om jag ska göra nåt mönster, men det hinner jag ju fundera på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top