Tarmar?

Hur kul är det att visa ärmar i en stickblogg? Inte mycket,det ser mest ut som ett par tarmar…

IMG_2481

Men det tar sig, jag är snart framme vid avmaskningarna för ärmkullen, det är bara att hoppas att beräkningarna jag gjort stämmer överens med verkligheten. 

Sen ska jag alltså sy en kropp, tillverka nån slags manschetter, sy ihop och i ärmarna, och förhoppningsvis få till nåt som liknar det som finns i mitt huvud. Jisses, det är mycket som ska klaffa för att det här ska bli bra.

Undrar om jag ska börja sticka på nåt nytt innan de här är klara, så jag får nåt roligare att visa? Det har ju kommit in ett nytt, trevligt garn i garnaffären som bara skriker efter att få bli mönsterstickade halvvantar (nej, jag har inte köpt nåt. Än). Fast jag kan ju också gräva fram nåt trevligt i lagret… där finns det ju en del att ta av.

 

Den som är sugen på att köpa en del av mitt garnlager kan ta en titt på min Ravelry-sida med garner till salu (då måste man vara medlem, det jag inte får sålt där kommer jag att lägga in på Tradera sen). Chansen är rätt stor att det kommer in mer där så småningom.

1 Kommentar

  1. heidi
    9 mars, 2013

    ärmarna kanske inte är så kul att visa upp – men dom ser helt ok ut på bilden.
    och ja, det skall bli spännande att se vad det hela slutar i! så jag väntar ivrigt på fortsättningen:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top