Ärmar och varvräkning

IMG_2805

Jag stickar ärmar och det växer sååå långsamt, så det känns som om de aldrig blir klara. Mönstret är dock gjort så att man räknar varv istället för cm (det är därför jag har så många markörer), vilket gör att jag faktiskt ser att det växer, även om det inte känns så.

Eftersom det inte är rysligt upphetsande att sticka resårstickning och det trots allt börjar närma sig slutet, så funderar jag på vad jag ska göra sen. Fortsätta på Tempest? Sy ihop den lila jackan med stickade ärmar? Sticka flerfärgsmönster (som jag har liggande) så jag kan få en ny vinterjacka till nästa säsong? Börja på nåt helt nytt?

Det finns så många möjligheter, och den här stunden, innan jag gjort klart det här projektet och gör nåt annat, är drömmarnas tid. Nu kan jag frossa i allt garn, i alla mönster, i alla idéer… för än behöver jag inte välja. Det blir lite besvärligare när jag kommer fram till den tidpunkt där jag faktiskt måste välja, men den dagen, den sorgen (eller glädjen!).

1 Kommentar

 1. heidi
  3 juni, 2013

  Alla dessa beslut:D
  Men när det väl är dags att välja, brukar jag upptäcka att jag faktiskt vet vad jag vill välja – oftast:D
  Ärmarna ser väldigt fina ut:)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top