Efter sommaren?

Vad gjorde jag när sommaren tog slut då?

Ja, scarfen från i juni är väl inte mycket större än vad den var då, så den kan vi glömma.

Jag har däremot gjort klart ett par halvvantar som jag gett bort och som inte lyckats fastna på kort, och en liten babymössa som också var en present, men som det faktiskt finns kort på (även om det är utan barn).

IMG_4017

En vanlig liten hjälmmössa i Drops Baby Merino. En klassiker av en anledning.

Och ni vet ju att jag inte kan låta bli att sticka tröjor/koftor… Så sedan i somras har jag startat 3.

 • En Vitamin D (Ravelrylänk till mitt projekt) ligger och vilar, för det kom annat emellan. Det finns inte ens nåt vettigt foto av det jag gjort, och det är inte mycket ljus att fota i nu för tiden. Stickas i rååååsa(-lila) Fleece Artist Merino 2/6. 
 • En teststickning, Tell it Slant av Mary Annarella. Den stickade jag i Rasmillas Yndlingsgarn, och jag använde 2 trådar och stickor 4,5.
  IMG_4002

 

 • Och nu stickar jag på en grå kofta av enklaste modell.  Den finns det heller inget vettigt kort på, men modellen är inget extra alls, bara slätstickning i mörkgrått Supersoft-garn. Mönster finns bara till mig, jag har använt mig av Custom Fit. Inte särskilt spännande, men precis vad jag behöver, en slät, grå kofta med u-ringning. 

Kika in här snart igen, för mer om vad jag hållit på med sen i somras 😉

 

 

2 Kommentarer

 1. Heidi
  10 november, 2014

  Så bra den passar:)

  Svara
 2. Kimsan
  7 oktober, 2015

  Hej! Kan du ev tänka dig att dela med dig av mönstret till den fina hjälmmössan som du stickat?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top