En stund senare

Min linkofta ligger utspänd och torkar och medan jag väntar på det så behöver jag ju nåt trevligt att jobba på. 

Jag skulle säkert kunnat dyka ner i garnlagret och komma upp med nåt nytt och spännande, men istället beslutade jag mig faktiskt för att ta en titt på tunikan från i augusti, den jag lade undan när det började bli kallt och det inte längre lämpade sig med kortärmade bomullstunikor. Den fick vila och jag bestämde att jag skulle fortsätta på den när det blev vår igen.

IMG_4285

Jag tänkte att det var bäst att prova innan jag fortsatte, och det som syns på bilden ovan ser nu ut så här:

IMG_4286

 

Lite övervintring i garnskåpet  gjorde tydligen att jag under tiden ändrade uppfattning om det nödvändiga i att ha en rymlig tunika. Säck var nog det mest smickrande ordet som kom upp i min hjärna.

Så nu vet jag fortfarande inte vad jag ska arbeta på. Jag är ute efter nåt slätt och hjärndött, stickningar som kräver tankeverksamhet har jag redan, så jag antar att jag får ge mig ut på jakt efter idéer. Vilket betyder att jag nu ska ge mig in i mönstermeckat Ravelry och se om jag får några uppslag. Om jag går vilse får ni efterlysa mig.

1 Kommentar

  1. Inger
    22 april, 2015

    Så det kan gå. Lovar att efterlysa dig om du går vi.lse

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top