2015 är snart över

Som vanligt så gör jag min sammanfattning över året som gått på Nyårsafton. Och som vanligt tycker jag, vid en första anblick, att jag stickat så lite under året.

Det har jag ju så klart inte, men det har varit rätt många stora projekt, och då blir ju antalet färdiga saker färre. 

Jag har gjort klart 6 koftor, varav 5 är gjorda efter CustomFit. Aldrig tidigare har jag varit så nöjd med mina koftor och tröjor som sedan jag började använda mig av CustomFit. Det blev bland annat 3 sommarkoftor (vilket känns väldigt tillfredsställande, det fanns ett stort hål i garderoben för just sommarkoftor) och favoriten är nog den i Cotton Viscose.

Kofta

Det var samma kofta som fick utstå mitt största textila misstag på mycket länge, en "olycka" med saxen jag kunde varit utan. Nå, det är lagat, nu ska jag bara komma på nåt sätt att gömma det (eftersom det inte gick att göra på nåt bra, osynligt, sätt).

Det blev också ett flertal sjalar (kan man nånsin få för många sjalar?), och här är favoriten min lila Kelpie

Kelpie

Jag har också försökt att sticka med garner jag redan har, och det har faktiskt gått bättre än vad jag trodde, merparten av projekten har bestått till åtminstone en del av garner från lagret. Allt som köpts innan 2015 räknas som gammalt garn, och att jag har stickatt en hel del av det är ju toppen! Jag har dessutom gjort åt en stor del av det som köpts under 2015, så jag känner mig nöjd.

Som vanligt har jag inga nyårslöften, men målsättningar/önskemål kan man ju ha. Jag siktar på att göra åt mer garn ur lagret, och att bara köpa garn när jag ska använda det inom överskådlig framtid. Sen ska jag nog ta mig en titt på lagret och se om jag ska sälja/ge bort något, det finns trots allt en del gamla surdegar som inte har samma dragning på mig nu för tiden som det hade när det köptes.

 

Gott Nytt År!

Fyrverkeri

4 Kommentarer

 1. Heidi
  31 december, 2015

  Ett bra år då med andra ord:)
  Gott Nytt År:)

  Svara
 2. Bondtösen
  1 januari, 2016

  Härligt med så många koftor! God fortsättning!

  Svara
 3. Liisa
  1 januari, 2016

  Härligt lila 🙂 gott nytt år!

  Svara
 4. Garnhumlan
  2 januari, 2016

  Kul att läsa. Gjorde ett mönster i Custom Fit, men kom inte till skott med att sticka, för det verkade så konstigt. Jag ska nog försöka igen för jag har sett att många är nöjda och dina koftor är fina. Kul att du börjat väva!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top