Saker kan göras bättre

Saker KAN göras bättre, som i mer användbara.

Jag har en köpe-tröja som är mycket bra att ha om man vill ut och röra på sig lite under vinterhalvåret. Den är inte särskilt snygg, och egentligen rätt sliten, men bra, som sagt.

Den har dock ett stort fel. Eller hade, för nu har jag åtgärdat det.

IMG_4440

Halsringningen var på tok för stor (och dessutom hade den ingen kant!). Jag gillar inte när det drar i halsen när jag är ute, men med denna tröjan var det näst intill omöjligt att få en sjal att täppa till hålen på lämpligt sätt.

Vad gör man? Jo, som den driftiga(ha!) stickare man är så gräver man i garnlagret, hittar ett lämpligt(tjockare) garn, som dessutom råkar vara handspunnet, och plockar upp maskor och stickar en kant på tröjan!

IMG_4441

Perfekt! Praktisk lösning, istället för att slänga den "odugliga" tröjan har jag gett den ett längre liv. 

Jag är inte särskilt bra på återbruk, men jag kan ju bli bättre. Det här är ett steg på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top