Ytterligare ett år

Det är som vanligt, jag förundras över att ytterligare ett år har gått… och fort också. Egentligen borde det ju ha känts långsamt, för även om covidrestriktionerna släpptes i våras så har inte livet riktigt kommit igång igen.

Med det sagt, jag har varit på stickcafé igen och för första gången på 3 år så har jag också besökt Syfestivalen (jag blev förkyld direkt efter, men det var det värt).

Stickningen då? Jo, jag har stickat 16 saker och det känns som om det är ganska få grejer. Men det har bland annat blivit 5 koftor/tröjor och en kjol, och såna projekt kräver ju ändå en hel del tid. Och jag har gjort åt betydligt mer garn än vad som kommit in i huset, delvis beroende på att jag sålde massor med garn i #slaktastashen i början av året.

Som avslutning på året så lade jag upp 5 nya grejer i mitt adventsprojekt, en för varje adventssöndag och ett på julafton.

Det blev #1 Astrid vantar:

#2 Conwy sockar

#3 Helmi sjal (som blev årets sista färdiga projekt)

#4 Vimmer beanie, som jag inte ens har nåt foto på, och #5 Heartbeat cowl

Planen är nu att att jag ska starta ett nytt projekt imorgon på nyårsdagen, och sen tänker jag försöka åstadkomma lite avslut i högen med pågående grejer. Förutom ovanstående projekt har jag 3 sjalar, ett par vantar, en filt, en tröja (som jag funderar att börja om på pga den inte så snygga övergången mellan resår och mönster)och ett par sockor i gång. En kofta repade jag upp igår, jag blev inte nöjd och garnet kan få bli något annat.

Och som vanligt skiter jag i nyårslöften, jag vill bara fortsätta sticka (och brodera och…) och njuta av allt, både när jag tillverkar det och när jag använder det. En sak är klar, det blir inte mindre färg under 2023 än vad det varit i år, färg gör mig glad 🙂

2 Kommentarer

 1. Heidi
  31 december, 2022

  Vilka utomordentliga nyårslöften:)

  Jag känner också att jag verkligen behöver skriva att du har varit väldigt produktiv i år, vad det gäller att sticka! Det har blivit många fina saker som du kan bära med stolthet.

  Så, Gott Nytt År!

  Svara
  1. Stickeralla
   31 december, 2022

   Tack!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top